Cloud Backoffice

Onze filosofie is dat een kasregister heel wat moet kunnen, maar niet alles. Mails bekijken doe je beter op een pc, daar is die voor gemaakt. Mailverkeer vereist een apart sturingssysteem (zoals Windows, …) wat de ruimte voor fouten groter maakt. Met een kasregister van Luteijn bestuur je jouw zaak, je hoeft er geen venster op de wereld van te maken.

Luteijn is ervan overtuigd dat kasregisters alles moeten kunnen waar elke specifieke branche om vraagt. Elke functie die helpt om de organisatie van je onderneming aan te sturen is in onze kasregisters te implementeren en te gebruiken. Koppeling met BackOffice-softwaremodules, randapparatuur en diverse toepassingen zorgen voor een geheel dat zich kenmerkt door eenvoud, betrouwbaarheid en snelheid. Vanop afstand kunnen we service bieden of updates maken. Statistieken of back-ups zijn perfect mogelijk.

BackOffice Online

Je beheert snel en eenvoudig je kassasysteem met deze app.
Meten is weten. Alles begint bij een goed inzicht op je bedrijfsgegevens. Met de Backoffice Online app beheer je makkelijk de complete bedrijfsvoering. Voer onmiddellijk prijswijzigingen door of bekijk welke omzet je tussen 11.00 u. en 14.00 u. maakte om beslissingen te nemen of bij te sturen.

Je hoeft daarvoor bovendien niet aanwezig te zijn in de zaak. BackOffice Online is altijd en overal via het internet te gebruiken en je zet het volledig naar je hand, in functie van wat jij wenst.

Service

Twee lijnen staan 7 op 7 ter beschikking.
Dat is niet te verwarren met ‘dag en nacht’, al doen
we er alles aan je zo snel mogelijk te helpen.

Tel: 050 38 76 10