Kassa

Allereerst: die ene – voor iedereen bruikbare en overal inzetbare – kassa bestaat niet. Of beter: ze bestaat wel, maar is voor iedereen anders. Luteijn voorziet elke klant dan ook van een op maat samen- en ingesteld kasregister. Specifiek, om datgene te doen wat het moet doen. Dat is in een restaurant iets anders dan in een bruine kroeg of een golfclub. Afhankelijk van elk gamma, van de manier van werken, van de noodzaak om via keukenschermen andere werkposten binnen eenzelfde locatie te bereiken, worden onze kasregisters anders gecombineerd of met elkaar gelinkt.

De kassa of het kasregister, dat is de bediening. De knoppen of het touchscreen. Bij Luteijn komen die vooral van Unitouch, al kunnen we je natuurlijk ook van dienst zijn met andere merken. Ze zijn vaak zwart van kleur, eenvoudig in gebruik, kunnen tegen een stootje, zien er modern en trendy uit en hebben de dag van vandaag vaak een touchscreen.

Duurzaam en vooral heel erg stil

Onze kasregisters zijn ‘fanless’, wat betekent dat ze geen ingebouwde ventilator als koelsysteem nodig hebben. Dat maakt ze extra duurzaam en aangenaam om mee te werken. Ventilatoren trekken stof aan, gaan na verloop van tijd luider draaien en worden een storend element in de ruimte. Niets van dat alles bij Luteijn. Kom in onze toonzaal staan en geniet van de stilte die alle werkende modellen veroorzaken.

Service

Twee lijnen staan 7 op 7 ter beschikking.
Dat is niet te verwarren met ‘dag en nacht’, al doen
we er alles aan je zo snel mogelijk te helpen.

Tel: 050 38 76 10